Noapte
Zi
7 July 2015
1 min read

Ministrul Culturii, vizită la sediul Arhiepiscopiei, aflat în stadiu de consolidare-restaurare

În periplul său din județul Dâmbovița, pe lângă vizita la Palatul brâncovenesc de la Poltlogi și la bisericile monument în stadiu de renovare și restaurare, ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu, a mers și la sediul administrativ al Arhiepiscopiei, acolo unde lucrările de consolidare sunt în plină desfășurare.
Costul lucrărilor, realizate prin Compania Națională de Investiții (CNI), se ridică la 2,6 milioane de lei, iar Consiliul Județean Dâmbovița( CJD), proprietar, intenționează să le finalizeze până în noiembrie a.c. Lucrările vizează consolidarea elementelor de rezistență, acoperiș, tâmplărie exterioară, termosistem exterior, tencuieli, finisaje, parchet, gresie și faianță.
Lucrările suplimentare, altele decât cele finanțate prin CNI, în valoare de 700 000 de lei, vor fi realizate prin bugetul CJD și Arhiepiscopie( lucrări de arhitectură, instalații termice, electrice și sanitare). ( Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA, ÎN ALERTĂ! Bărbat de 72 de ani, dispărut de trei zile!

Articolul Urmator

Victor Ponta, așteptat la inaugurarea Peșterii Ialomița din Bucegi

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Comisia Europeană sprijină realizarea Domeniului Schiabil Cocora

Vești bune din partea Comisiei Europene în ceea ce privește

  10 programe de formare profesională vor începe în luna iulie la AJOFM Dâmbovița

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de