Noapte
Zi
15 July 2015
1 min read

SE AFLĂ ÎN STARE GRAVĂ! Un muncitor a căzut de la peste 25 de metri înălțime

Un munictor în vârstă de 43 de ani se află în stare gravă la spital, după ce  noaptea trecută a căzut de pe un turn înalt de peste 25 de metri, în timp ce suda o grindă.  Bărbatul lucra că sudor la o firmă din Prahova care avea lucrări la fabrica de ciment din Fieni. Acesta a căzut pe o bandă de transport a agregatelor, a fost coborât de acolo de pompieri şi predat medicilor de la ambulanţă.
Pentru că a suferit leziuni grave, medicii de la Spitalul Judeţean din Târgovişte au decis să-l transfere la un spital din Capitală.
S-a întocmit dosar penal, iar inspectorii ITM şi poliţiştii investighează accidentul de muncă, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul și a vedea cine se face vinovat de producerea lui. ( Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Organizație de tineret a UNPR-ului, înființată la Pietroșita

Articolul Urmator

Bibanul din PSD

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați