Noapte
Zi
19 July 2015
1 min read

,,Zilele orașului Găești”, prilej în petrecere pentru toți locuitorii! ( Galerie foto)

Sute de oameni au sărbătorit anul acesta ,,Zilele orașului Găești”. Distracția a fost în toi pentru găeșteni și oamenii veniți de peste tot din împrejurimi, care s-au bucurat de o vreme superbă, de relaxare, muzică, voie bună și activități dedicate exclusiv lor.
Sâmbătă, în prima zi de petrecere, a avut loc Crosul generațiilor, dedicat atât veteranilor, cât și copiilor. Cursa de alergare a reunit, per total, o sută de iubitori de sport, care s-au întrecut pe distanța dintre Fabrica de frigidere și parcul central al orașului. Cei mai buni dintre ei au obținut diplome și medalii, dar, cel mai important, s-au ales cu o stare de spirit excelentă.
Primarul interimar al orașului, Grigore Gheorghe, a premiat, de asemenea, 15 cupluri, cu ocazia a 50 de ani de căsătorie, semn de prețuire a noțiunii de familie trainică, devenită valoare în societatea contemporană.
Punctul culminant l-a reprezentat spectacolul cu artiști, de sâmbătă seara, care a reunit mulți iubitori de muzică și fani ai vedetelor ce au urcat pe scenă. Nume sonore ca Anna Lesko, Matteo, Proconsul au incendiat atmosfera cu muzica lor și i-au stârnit pe toți să le fredoneze melodiile arhicunoscute. Focul de artificii de la miezul nopții a făcut, de asemenea, deliciul spectatorilor.
Găeștenii s-au arătat mulțumiți și fericiți de faptul că se păstrează tradiția și că primarul orașului le-a pregătit un program atât de diversificat, de frumos și de spectaculos.
Petrecerea nu s-a încheiat încă, pentru că ziua de duminică este dedicată iubitorilor de folclor. Va fi muzică de fanfară, un spectacol susținut de artiștii locali, iar de la ora 18:00, Orchestra Ansamblului ,,Ciocârlia” va susține un concert de muzică populară. ( Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Duminică are loc Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea pentru luna iunie

Articolul Urmator

Grigore Gheorghe

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați