Noapte
Zi
31 August 2015
1 min read

Află aici cine sunt noii cetățeni de onoare ai Municipiului Târgoviște!

Consiliul local municipal Târgoviște s-a întrunit luni, 31 august a.c., în sedință ordinară, pentru a conferi titlul de ,,Cetățean de onoare al Municipiului Târgoviște” pentru cinci persoane din diferite domenii, atât post-mortem, cât și în viață, datorită meritelor și rezultatelor deosebite, obținute pe plan local. Au fost șase solicitări, dintre care cinci au primit aviz favorabil.
Astfel, în cadrul ședinței festive din luna septembrie a.c., prilejuite cu ocazia ,, Zilelor Cetății”, vor primi titul de ,,Cetățean de onoare al Municipiului Târgoviște” următoarele personalități: Victor Sanda, cetățean de onoare post mortem, Cornel Dinu, cetățean de onoare, Andrei Kemenici, cetățean de onoare, Elena Văcărescu, cetățean de onoare post mortem și Honorius Moțoc, cetățean de onoare.
Cu toții au contribuit la ridicarea prestigiului Municipiului Târgoviște și la o mai bună cunoaștere a sa peste hotare. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Amenzi de peste 14.000 lei pentru ilegalități cu material lemnos

Articolul Urmator

Președintele CJD are ,,cultul statuilor”! VEZI AICI CE IDEE TRASNITĂ I-A VENIT LUI ADRIAN ȚUȚUIANU!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați