Noapte
Zi
7 August 2015
1 min read

GUVERNUL PONTA ȘI-A ONORAT PROMISIUNEA! Alte microbuze școlare au fost predate în județul Dâmbovița!

Astăzi s-a concretizat o nouă etapă în procesul de predare a microbuzelor școlare de la Guvernul României către unitățile administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița. Localitățile Răcari, Moroeni, Pietroșița, Malu cu Flori, Pietrari, Uliești, Târgoviște, Văcărești, Găești, Pietroșița, Mogosani, Răzvad, Pucioasa, Titu, au primit microbuzele școlare solicitate. Acțiunea îi urmează celei din urmă cu 3 zile când au fost predate către comunele Cândești, Bezdead, Corbii Mari, Dragodana si Iedera autovehicule pentru transportul elevilor.
Reamintim faptul că acestea nu sunt singurele microbuze școlare repartizate in județ de Guvernul Ponta. Astfel, în ultimul an de zile, au primit microbuze localitățile Bărbulețu, Braniștea, Buciumeni, Bucșani, Cornățelu, Dragomirești, I.L. Caragiale, Lucieni, Mătăsaru, Nucet, Ocnița, Răscăeți, Tărtășești, Tătărani, Vișina, Vișinești, Vulcana Bai, Petrești, Runcu, Vârfuri, Moreni, Voinești, Vulcana Pandele și Clubul Sportiv Târgoviște.
Prin acțiunile concrete de predare a microbuzelor școlare către unitățile administrativ teritoriale, au fost create condiții pentru deplasarea în condiții de siguranță și confort pentru mii de copii din județul Dâmbovița, acțiunea încadrându-se în măsurile concrete de îmbunătățire a bazei materiale școlare.

Biroul de presa al PSD Dâmbovița

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Acțiune în forță a polițiștilor, la Moroeni și Pietroșița! Au dat peste 60 de amenzi și au confiscat bunuri în valoare de 7 000 de lei!

Articolul Urmator

Ansamblul folcloric Sânzienele din Găești, trofeul Festivalului Internațional de Folclor ,,Rimini Fest” din Italia

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

  10 programe de formare profesională vor începe în luna iulie la AJOFM Dâmbovița

În luna iulie, 140 de persoane înscrise în baza de

(VIDEO) Percheziții în Târgoviște! Doi bărbați și o femeie sunt acuzați de proxenetism! 

În această dimineață, 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului