Breaking News

Mașina de ecarisaj, din cadrul primăriei Târgovişte, incendiată în stil mafiot!

Aug 10, 2015
Mașina Serviciului public de ecarisaj, din cadrul primăriei Târgovişte, a fost incendiată, în curtea Direcției de Salubritate, în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Autorii au aruncat benzină peste ea, punând în pericol și celelalte mașini aflate în parcare. Intervenția promptă a unui paznic al societății, care a văzut focul și a anunțat autoritățile, a evitat, practic, un adevărat dezastru. Mașina care gestionează câinii fără stăpân din municipiu este distrusă aproape în totalitate. Paguba se ridică la peste 100 000 de lei, valoarea utilitarei fiind de 1,3 miliarde de lei vechi. Curtea şi parcarea Direcţiei de Salubritate Târgovişte nu sunt monitorizate video, dar există un material, în acest sens, surprins de camerele societății Municipal Construct, care va sta la baza anchetei. După acest incident, Direcţia de Salubritate Târgovişte a depus o plângere la poliţie.
Astăzi, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a luat atitudine și a vorbit deschis despre acest incident, ca despre un gest mafiot, fără precedent și de o gravitate extremă. Indignat, acesta a declarat că va pune la dispoziție toate informațiile, pentru depistarea autorilor, care riscă ani grei de închisoare, și că trebuie luate măsuri drastice, ca fenomenul să nu ia amploare.
,, Este un eveniment care nu aș fi vrut să se întâmple la Târgoviște. Asistăm la un gest de tip mafiot, nici nu am cuvinte să-l descriu. Este un gest de o gravitate extremă, un gest care reclamă măsuri drastice și noi așteptăm din partea autorităților cu atribuțiuni în domeniu să ia măsuri. Acest incident nu este primul, ci vine în urma unui alt incident, petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni, când reprezentanții Direcției de Salubritate au fost bătuți pe stradă, pentru că își făceau treaba, pentru că adunau câinii. Ceea ce s-a întâmplat, însă, duminică dimineața, depășește orice imaginație. A ajuns să ne fie teamă să mergem pe stradă. Este un gest fără precedent. Eu nu îmi amintesc să se fi produs un gest de o asemenea gravitate, în legătură cu prestarea unui serviciu public. Gestul este incalificabil. Este o vendetă mafiotă. Trebuie prinși atât autorii, cât și instigatorii. Trebuie să se ia măsuri drastice, pentru că, altfel, acest fenomen se va dezvolta’’, a declarat Cristian Stan.
Se merge pe premisa ca autorii sunt din tabăra iubitorilor de animale, având în vedere căzilele trecute angajații Serviciului public de ecarisaj, din cadrul primăriei Târgovişte, au primit amenințări de la aceste persoane.
Iată că s-a ajuns până la astfel de incidente deosebit de grave și, dacă nu se iau măsuri, vom asista la alte acțiuni agresive între cele două tabere. Trebuie stabilită o limită între a iubi animalele și a pune în pericol sănătatea copiilor și a oamenilor, mușcați de maidanezii care mișună la tot pasul. (Nicoleta Sima)
Flash, Stirea Zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , ,