Noapte
Zi
4 August 2015
1 min read

SLĂBICIUNI! Adrian Țuțuianu: PSD nu este la fel de puternic, peste tot, în Dâmbovița

Alegerile interne din cadrul PSD sunt în derulare, în Dâmbovița. Potrivit președintelui PSD, Adrian Țuțuianu, au fost amânate alegerile în vreo zece localități, printre care Moțăieni, Pucioasa, Târgoviște, Glodeni, Mogoșani, Crângurile, unde nu sunt echipe suficient de consolidate. În aceeași situație se află și organizațiile de Tineret, Femei și Pensionari, unde Țuțuianu mizează pe identificarea de lideri și să aducă oameni noi în structuri, pentru a închega echipe cât mai competitive.
,,Vreau să avem echipe competitive pentru campania electorală din 2016 și voi fi atent la componența echipelor, adică să fie oameni cu opțiuni politice clare, care au pregătire profesională și politică adecvată, care știu să pună umărul când partidul are nevoie. Au fost amânate alegerile în vreo zece localități, unde consider că nu suntem o echipă suficient de consolidată.(…) Discuțiile din ultima perioadă, din presă și pe facebook, arată slăbiciuni majore ale PSD Tineret. Nu spun că nu sunt nemulțumit, spun că nu sunt consolidate. E loc de mai bine. Slăbiciuni are și organizația mare. Am zece UAT-uri, unde nu am făcut alegeri, ceea ce arată slăbiciuni. Partidul nu este la fel de puternic peste tot, iar ideea de la care plec eu este să fie la fel de puternic peste tot, inclusiv pe compartimentele Femei, Tineret, Pensionari”, a declarat Adrian Țuțuianu.
Președintele PSD Dâmbovița a asigurat că procesul alegerilor interne se va încheia până pe 15 septembrie, iar, apoi, va avea loc, în jurul datei de 25 septembrie, Conferința Județeană.
Totuși, de remarcat este că, până în prezent, în 17-18 organizații județene sau de sector, din țară, conferințele județene deja au avut loc, pe când PSD Dâmbovița încă bate pasul pe loc la alegerile interne. Întârzierile arată că până și partidul cu ștate vechi are propriile slăbiciuni sau, mai bine-zis, îi lipsesc mobilizarea și competitivitatea, pe alocuri. (Nicoleta Sima)

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peștera Ialomiței, record de vizitatori, după inaugurare!

Articolul Urmator

Poliția efectuează șase percheziţii la persoane bănuite de furt! Prejudiciul se ridică la o jumătate de miliard de lei!

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

Autoritățile din Răzvad ajută locuitorii în vederea găsirii unui loc de muncă

Autoritățile locale din comuna Răzvad încearcă să ajute locuitorii care

TÂRGOVIŞTE: Poliția Locală aplică amenzi celor care nu curăță zăpada

Poliția Locală Târgoviște vă informează că, potrivit H.C.L. 64/2002, modificată, Art.