Breaking News

Boriga și Prisăcaru au compromis proiectul de reabilitare a Centurii Târgoviștei!

Sep 02, 2015
Preşedintele Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a recunoscut, în cadrul unei conferințe de presă, că proiectul Centura Târgoviștei are un grad ridicat de neimplementare, iar actuala conducere, în frunte cu primarul interimar, Cristian Stan, încearcă să repare, pe cât posibil, ce nu au fost în stare să facă foștii aministratori, Gabriel Boriga și Ciprian Prisăcaru. Proiectul este acum la răscruce şi în pericol de a nu fi dus la capăt. Șansele de reușită sunt minime!
Noii constructori care au câştigat licitaţia, SC Good Prod SRL şi Sk – 13 Pastroy Jsc, se dovedesc incapabili să realizeze lucrările şi sunt la un pas să se aleagă cu o plângere penală din Primăriei Târgovişte. Acest lucru nu rezolvă cu nimic situaţia gravă în care se găseşte proiectul european. Și nu doar ei sunt vinovații! Proiectul are o poveste cu în întreg lanț al slăbiciunilor și un caracter penal pentru toți cei implicați în mod direct.
Problema este că, dacă centura nu este finalizată până la sfârşitul anului, se pierd banii europeni, iar dacă Primăria nu termină investiţia de la centură din fonduri proprii până în luna iunie 2016, va trebui să dea înapoi toţi banii europeni.
Proiectul trebuia finalizat în august 2012 şi are o valoare de 51 milioane lei.
Iată că ies la iveală toate combinațiile pe care le-au făcut foștii primari, Gabriel Boriga și Ciprian Prisăcaru. Toate neregulile pe care ei le-au ținut ascunse constă bani grei și, cel mai import, se răsfrâng asupra cetățenilor, care ar trebui să fie principalii beneficiari ai acestui proiect.  (Nicoleta Sima)
Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , ,