Noapte
Zi
2 September 2015
1 min read

Consilierul județean, Sache Neculaescu, ales președinte al Organizației de Pensionari a PSD Dâmbovița

 Marţi, 1 septembriea.c., a avut loc Conferința Extraordinară a Pensionarilor din Organizația Județeană a Partidului Social Democrat, în cadrul căreia s-a ales noul birou de conducere. Au fost prezenți membri din cadrul Biroului Permanent Judeţean, dar şi numeroşi lideri ai pensionarilor social-democraţi din judeţ.
           Delegații la Conferința Extraordinară a Pensionarilor din PSD Dâmboviţa au ales, cu majoritatea voturilor valabil exprimate, componența noii conduceri. Astfel, Biroul Executiv Judeţean are următoarea componenţă: preşedinte, în persoana prof. univ.dr. Sache Neculaescu, cinci vicepreşedinţi, un secretar şi 12 membri.
            Noul lider al OPSD Dâmboviţa, membru marcant al mediului intelectual din judeţul nostru, de 30 de ani Doctor în drept, a fost preşedintele Baroului Dâmboviţa, cadru didactic şi decan al Facultăţii de Drept, dar şi vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa şi al Comisiei Naţionale de Arbitraj şi Integritate Morală. Activitatea sa a fost recunoscută la nivel naţional, prin acordarea titlului de profesor universitar emerit şi cercetator ştiinţific de onoare al Institutului de Cercetări Ştiinţifice al Academiei Române.
Programul de activităţi propus de Sache Neculaescu are ca principal obiectiv armonizarea acţiunilor specifice organizaţiei de pensionari, în cadrul efortului general pentru derularea eficientă a viitoarelor campanii electorale. Un interes major va fi acordat identificării situaţiilor problematice cu care se confruntă pensionarii dâmboviţeni şi soluţionării acestora, cu atât mai mult cu cât Sache Neculaescu este şi consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tânără din Târgoviște, conducător auto cu 0,80mg/l alcool în sânge

Articolul Urmator

ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTE participă la campania ” Donează sânge, salvează o viață”!

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați