Noapte
Zi
29 September 2015
1 min read

Oaspeți de seamă sunt așteptați la deschiderea anului universitar de la Universitatea Valahia

În cadrul unei conferințe de presă, rectorul Universității Valahia din Târgoviște, Călin Oros, a anunțat prezența mai multor personalități de seamă la deschiderea anului universitar 2015-2016, al instituției de învățământ pe care o conduce.
La evenimentul ce se va desfășura pe data de 1 octombrie, la orele 12:30 în holul principal al corpului A din campus, vor fi prezenți Sorin Câmpeanu, Ministrul Educației, Gigel Paraschiv, secretar de stat în același minister, Răzvan Teodorescu, rector al USAMV și totodată, președinte al Consiliului Național al Rectorilor din România, și nu în ultimul rând, Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii, cel cu ajutorul căruia Universitatea Valahia a obținut fondurile necesare finalizării construcției corpului B din campus. Sunt așteptați să ia parte la eveniment și reprezentanți ai autorităților locale Primăria Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Prefectura Dâmbovița și reprezentanți ai instituțiilor publice din municipiu și județ.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A înnebunit Lupul. Sandu Oprea îl laudă pe Florin Popescu ca să îl sape pe Vladu

Articolul Urmator

Accident grav la Ilfoveni, un rănit transportat cu elicopterul SMURD

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați