Noapte
Zi
24 September 2015
1 min read

SCANDAL LA CENTRUL “FLOARE DE COLȚ”! Angajată de la Protecția Copilului, suspectată pentru trafic de minori

În cursul zilei de miercuri, 23 septembrie a.c., procurorii din cadrul DIICOT Pitești au efectuat mai multe percheziții, la domiciliile unor persoane din județele Dâmbovița și Prahova. Vizate au fost persoane suspectate că au săvârșit infracțini de trafic de minori, proxenetism și acte sexuale cu minori.
“De asemenea, s-a stabilit ca o angajată din cadrul DGASPC Dâmboviţa – Complexul de Servicii Sociale Floare de Colţ, în calitate de supraveghetor, i-a ajutat cu intenţie pe suspecţi să exploateze sexual doua minore”, se precizează într-un comunicat de presă emis de DIICOT.
Se pare că faptele de care sunt acuzați au început în anul 2014, când cei vizați au recrutat, transportat și adăpostit mai multe tinere într-un centru destinat minorilor, din Târgoviște, obligându-le pe acestea să se prostitueze în schimbul banilor.
În urma perchezițiilor, 60 de persoane au fost conduse  de procurori la audieri la sediul Serviciului Teritorial DIICOT, din Pitești.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

“Exercițiul de Alarmare Publică”, astăzi, 24 septembrie, în Târgoviște

Articolul Urmator

Muncitor prins sub un mal de pământ

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați