Breaking News

(VIDEO) Cinci persoane arestate pentru trafic de droguri-cannabis

Sep 26, 2015
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa au efectuat 9 percheziţii pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri.
În urma activităţilor au fost ridicate peste 1,7 kg. de cannabis, un pistol, un cântar şi 3.000 de lei, iar 5 persoane au fost arestate preventiv.
La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa au efectuat 9 percheziţii la persoane bănuite că ar fi introdus în ţară droguri de risc, cu precădere cannabis, pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Târgovişte.

 Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie – septembrie 2015, cei în cauză, membri ai unei grupări infracţionale organizate, ar fi procurat substanţele interzise din Spania şi le-ar fi introdus în ţară. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 1,7 de kg. de cannabis, un pistol cu gaze, un cântar de precizie şi 3.000 de lei.
Poliţiştii au pus în aplicare 8 mandate de aducere, iar 5 persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fără drept.
De asemenea, la data de 19 septembrie a.c., instanţa a luat măsura arestării preventive a celor 5, pentru 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Serviciului Român de Informaţii și jandarmi.
Flash, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , ,