Noapte
Zi
22 October 2015
1 min read

Cristian Stan :”Primăria Târgoviște nu e responsabilă pentru mizeria de la pubelele de gunoi”

Primarul interimar al Târgoviștei, Cristian Stan, a făcut miercuri precizări cu privire la nenumăratele plângeri din partea locuitorilor municipiului în ceea ce privește zona pubelelor de gunoi care este foarte insalubră.
Acesta a subliniat faptul că primăria nu este răspunzătoare de acest fenomen din ce în ce mai des întâlnit și mai ales că nu are competența de a lua măsuri în acest sens, nici în zona punctelor de colectare și nici la 25 de metri de acestea.
“Compania SC Supercom SA, este singura responsabilă, aceasta fiind cea care răspunde de ridicarea gunoiului din Târgoviște și de păstrarea unui mediu curat.
Chiar au existat discuții contondente referitoare la responsabilitatea lor. Supercom este obligată să înlocuiască pubele stricate, să împrejmuiacă spațiile în care acestea se află, să păstreze curațenia în aceste zone, ș.a.s.a.m.d. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă, mai ales că municipiul Târgoviște este principalul contribuabil la veniturile acestei firme, mai ales că târgoviștenii plătesc taxa de habitat. În următoarea ședință a Asociației de Salubritate voi aduce planșe foto, dovezi clare. Nu mi se pare normal ca angajații primăriei să fie trași la răspundere pentru lucruri ce nu intră în competența lor”, a declarat Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Tribunalul Dâmbovița celebrează Ziua Europeană a Justiției Civile

Articolul Urmator

Ziua Armatei României – GALERIE FOTO

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, ultimatum pentru constructorul care lucrează la reabilitarea podului peste Argeș, la Corbii Mari

Situația obiectivului de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040,

Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiectele de dezvoltare și modernizare ale comunității târgoviștene

”Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiecte de dezvoltare și modernizare