Breaking News

În Dâmbovița, Liviu Dragnea a fost ales președinte al PSD cu un procent de 85,13%

Oct 12, 2015

Procesul electoral în ceea ce privește alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD s-a încheiat în județul Dâmbovița cu un procent al prezenței la urne de 85,13%. Așadar, dintr-un total de 30109 membrii înscriși pe liste s-au prezentat la vot 25633 de persoane.
La municipiul Târgoviște, în cele trei secții de votare rezultate sunt: secția numărul 52- 63%, secția numărul 53- 83%, secția 54- 57 %, adica un total de 2700 de persoane.
În teritoriu, din totalul voturilor exprimat valabile, 97% au fost în favoarea lui Liviu Dragnea, iar 2,2% împotrivă.
“Eu cred că am avut astăzi o manifestare concretă a democrației interne de partid. Am avut cu toții satisfacția că foarte mulți dintre colegii noștri, membrii de partid, din proprie inițiativă, s-au prezentat azi la vot.
Rezultatele de astăzi confirmă, încă o dată, statutul organizației județene a PSD Dâmbovița, ca organizație importantă în cadrul partidului, cu numărul cel mai mare de membrii, și, cred eu, după ce vom avea toate rezultatele centralizate la nivel național, ne vom menține și în poziția cu cei mai mulți membrii prezenți la urne”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Flash, Politică

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , ,