Noapte
Zi
20 October 2015
1 min read

Universitatea „Valahia” din Târgovişte desemnată cea mai bună universitate regională

Comitetul Socrates al Europe Business Assembly a nominalizat Universitatea „Valahia” la titlul de Cea mai buna universitate regională. Propunerea vine ca urmare a recunoaşterii activităţii încununată de succes a Universităţii „Valahia” în sfera profesională, ştiinţifică şi educaţională, precum şi a nivelului înalt de pregătire al absolvenţilor săi. S-a ţinut cont, de asemenea, de reputaţia neştirbită, dezvoltarea dinamică, realizările ştiinţifice durabile ale universităţii, dar şi de recomandările venite din partea partenerilor Europe Business Assembly. Totodată, rectorului Universităţii „Valahia”, conf. univ. dr. Călin Dinu Oros, îi va fi conferit titlul de Cel mai bun manager al anului în domeniul ştiinţei şi educaţiei, în urma aprecierii carierei ştiinţifice şi a activităţii profesionale.
Ceremonia de decernare a premiilor se va desfăşura la data de 15 decembrie 2015 în capitala mondială a ştiinţei şi educaţiei – Oxford, Marea Britanie, în cadrul Summitului  Anual al Uniunii Academice „Ştiinţă şi Educaţie”. Acesta este un forum anual dedicat investitorilor, oamenilor de ştiinţă şi rectorilor universitari. Printre subiectele principale ale conferinţei se numără noile tendinţe în învăţământul superior, învăţământul la distanţă, promovarea programelor şi metodologiilor moderne de educaţie, prezentări ale realizărilor ştiinţifice şi soluţiilor inovative, cooperarea internaţională şi parteneriatele în domeniul educaţiei şi ştiinţei. Acest eveniment urmăreşte, în primul rând, să prezinte instituţiile de învăţământ aflate în plin proces de dezvoltare care sunt înregistrate în lista de evaluare a Europe Business Assembly şi, de asemenea, să decerneze premii instituţiilor academice remarcabile.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Propunere legislativă de reducere a vârstei de pensionare a femeilor care au născut mai mulți copii până în ianuarie 1990

Articolul Urmator

Băiat de 17 ani, găsit spânzurat

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Un dâmbovițean a spart geamurile unei mașini, iar din alte autoturisme a furat portofele și cărți de identitate

În după-amiaza zilei de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul

EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU TINERII DIN TITU! Educația este cea mai valoroasă investiție

”Educația este vitală în dezvoltarea unei comunități solide, educația este