Noapte
Zi
24 November 2015
1 min read

Conducerea Companiei de Apă Dâmbovița, trebuie să-și dea demisia

Astăzi, începând cu ora 8.30, a avut loc analiza periodică a activității Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A., activitate la care Primăria Târgoviște, în calitate de reprezentant al acționarului majoritar al societății, a participat.

Analiza a evidențiat o gestionare defectuoasă de către conducerea executivă a Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A, atât a proiectelor finanțate în cadrul POS Mediu 2007-2013, cât și a activității de operare a infrastructurii de apă și canalizare la nivelul Municipiului Târgoviște.
Astfel, referitor la contractul de lucrări nr. 3 – “Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare Târgoviște”, nici la această dată nu a fost demarată recepția lucrărilor, existând riscul unei corecții financiare de 100% aplicată la valoarea lucrărilor, respectiv peste 23.000.000 lei.
Tot la nivelul Municipiului Târgoviște, la contractul de lucrări nr. 2 – „Reabilitarea și extinderea Stației de Epurare Târgoviște-Sud”, au fost aplicate corecții financiare în cuantum de 20.408.486,06 lei exclusiv TVA și nici până la acest moment nu s-au făcut demersurile juridice care se impuneau în vederea suspendării și anulării actului administrativ de stabilire a corecției financiare, cu mențiunea că aceasta blochează activitatea Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A din punct de vedere financiar.
Referitor la proiectele finanțate din „Economii”, situația este la fel de gravă, în condițiile în care, deși programul se finalizează la 31 decembrie 2015, nici la această dată nu s-a depus măcar o cerere de plată sau de rambursare.
Totodată, nici activitatea curentă de operare a infrastructurii de apă și canalizare la nivelul municipiului Târgoviște nu este deloc satisfăcătoare, existând numeroase deficiențe cu privire la întreținerea rețelei.
În acest sens, Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița, nu a realizat un inventar complet al problemelor din municipiul Târgoviște, manifestând astfel o lipsă totală de responsabilitate și interes în raport cu târgoviștenii.
Urmare a acestei stări de fapt, Primăria Municipiului Târgoviște consideră imperios necesar ca actuala conducere executivă a Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A să își asume responsabilitatea și să demisioneze.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

O tânără s-a răsturnat cu mașina în șanț după ce a consumat băuturi alcoolice

Articolul Urmator

COD GALBEN de ninsori în Dâmbovița

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

TÂRGOVIȘTE: Primăria a investit masiv în modernizarea Clubului Sportiv Școlar

În ultima perioadă, administrația locală târgovișteană a derulat numeroase numeroase