Noapte
Zi
3 November 2015
1 min read

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița prezentă la sesiunea de toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei

Delegația Consiliului Județean Dâmbovița, formată din Adrian Țuțuianu, Președinte, și Oana Ivanov, consilier în cadrul Compartimentului Comunicare, Relații Externe, participă, în perioada 2 – 4 noiembrie 2015, la sesiunea plenară de toamnă a Comisiilor Adunării Regiunilor Europei (ARE), eveniment care se desfășoară în orașul Winchester (Marea Britanie).
Reuniunea cu tema “Inovația în sectorul public: cine? de ce? cum?” urmărește însușirea de bune practici concentrate pe inovația în sectorul public și punerea în evidență a rolului fundamental al regiunilor Europei în aducerea politicilor publice mai aproape de cetățenii europeni.
În cadrul reuniunii va avea loc și o vizită de studiu la Campusul pentru Inovație Boldrewood din cadrul Universității Southampton, precum și o întâlnire cu oameni de afaceri din zonă – cu scopul de a cunoaște experiența acumulată în domeniul strategiilor de dezvoltare regională și instrumentelor pentru cooperare interregională.
Alături de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, România este reprezentată la această reuniune și de delegații din partea Consiliilor Județene Argeș, Brașov, Dolj, Hunedoara, Maramureș, Prahova, Tulcea, Vaslui.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit!

Articolul Urmator

O nouă serie de bilete de tratament, puse la dispoziție de Casa de Pensii Dâmbovița

Ultimele Articole

Go toTop

Nu ratați

CJD, ultimatum pentru constructorul care lucrează la reabilitarea podului peste Argeș, la Corbii Mari

Situația obiectivului de investiții „Pod peste râul Argeș, km 31+040,

Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiectele de dezvoltare și modernizare ale comunității târgoviștene

”Consiliul Județean Dâmbovița sprijină toate proiecte de dezvoltare și modernizare