Breaking News

Proiecte de mântuială, făcute la Pucioasa

Noi 26, 2015
Felul în care arată orașul Pucioasa, cu toții o știm, principala problemă fiind infrastructura rutieră, deși aici se află în impementare un proiect privind dezvolatrea zonei turistice Pucioasa, modernizarea drumurilor de interes local, pe fonduri europene.  Deși acest proiect are ca dată de finalizare 29 decembrie a.c., lucrările nu sunt nici pe departe terminate, iar după o situație a ADR Sud Muntenia, beneficiarul, și anume unitatea administrativ teritorială Pucioasa, trebuie să suporte cheltuieli în valoare de 73 de miliarde de lei vechi, până la jumătatea anului 2016. Întrebarea este de unde primăria va dispune de acești bani și mai ales cum va reuși să finalizeze acest proiect?!
În loc să prioritizeze asfaltarea pe principalele artere și străzi din oraș, primarul a făcut o șosea, „șoseaua nimănui”, care se oprește fix în câmp.
“Domnul Dănuț Bădau ne anunță cu mândrie proletară că orașul este într-un progres permanent, că proiectele dânsului sunt extraordinare, deși realitatea este alta. Din perla județului, Pucioasa a ajuns să fie cea mai cenușie pată a Dâmboviței, orașul este cu mult în urma tuturor localităților din Dâmbovița, toți avansează, numai Pucioasa se află într-un regres total”, a precizat astăzi, Ana Constantin, președinte PSD Pucioasa, într-o conferință de presă.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , ,