Noapte
Zi
4 December 2015
1 min read

Criterii de integritate, impuse candidaților PNL la alegerile din 2016

Astăzi, 04 decembrie a.c., Gabriel Plăiașu, purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, în conferința de presă de la sediul partidului a prezentat criteriile pe care trebuie să le respecte candidații liberali la alegerile din 2016.
“Decalogul”, așa cum a fost numită lista cu propunerile de integritate, a fost întocmită de o comisie  de la sediul cental al partidului de la București, și cuprinde zece criterii de care toți trebuie să țină cont și să le respecte, pentru a fi candidați viabili.
Propunerile ar fi: fără traseism politic, fără idei de nepotism, fără contracte cu statul, fără fals în declarații, să nu fie incompatibili cu funcția sau în conflict de interese, să nu aibe atitudini discriminatorii, să nu aibe datorii la bugetul de stat, să nu fi plagiat și cazierul lor să fie curat, fără probleme penale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cristian Stan: “Sunt ținta unei campanii denigratoare”

Articolul Urmator

Stocurile de material derapant disponibil în Dâmbovița, pentru sezonul de iarnă

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

PNL Dâmbovița a depus dosarul de candidatură pentru Consiliul Județean și consilieri județeni

În acestă după amiază, reprezentanții Partidului Național Liberal Organizația Dâmbovița

PNL Dâmbovița, lansarea candidaților pentru primăria Târgoviște și CJD

În acestă dupa-amiază, liberalii dâmbovițeni au organizat evenimentul de lansare