Breaking News

Județul Dâmbovița a preluat conducerea Colegiului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

Iul 28, 2016
Miercuri, 27 iulie a.c., a avut loc ședința Colegiului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ce avut loc la Complexul Muzeal de la Potlogi.
Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este organismul regional deliberativ, fără personalitate juridică, care funcţionează pe principii parteneriale la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia, în scopul coordonării activităţilor de elaborare şi monitorizare ce decurg din politicile de dezvoltare regională. CpDR Sud-Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui judeţ din regiunea noastră (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman), după cum urmează: preşedintele consiliului judeţean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orăşeneşti, reprezentantul consiliilor locale comunale. Consiliul alege un preşedinte şi un vicepreşedinte, care nu pot fi reprezentanţi ai aceluiaşi judeţ iar aceste funcţii sunt îndeplinite, prin rotaţie, pentru câte un mandat de un an, de către președinții consiliilor judeţene.
Cu această ocazie a fost ales președintele CpDR în persoana lui Adrian Țuțuianu, vicepreședinte a fost ales Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, iar reprezentanții județului Dâmbovița au fost aleși Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, Constantin Stroe, primarul comunei Șotânga și Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , , , , , , , , ,