Noapte
Zi
12 August 2016
1 min read

“De vorbă cu personalități locale”, activitate desfășurată în Penitenciarul Găești

Miercuri, 10 august a.c., la Penitenciarul Găeşti s-a desfăşurat o activitate interactivă, în cadrul proiectului „De vorbă cu personalități locale“, la activitate participând primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și persoane private de libertate.
Evenimentul și-a propus să faciliteze persoanelor private de libertate întâlnirea cu persoane din comunitate care, prin efort propriu susținut, au obținut recunoașterea colectivității, prezentarea unor aspecte de viață care le-au marcat existența, acestea putând constitui subiecte de reflecție și canalizare a resurselor individuale ale celor prezenți în scopul adoptării unor conduite dezirabile din punct de vedere social.
Scopul întâlnirii a fost diversificarea activităților educaționale derulate în mediul de detenție cu persoanele condamnate, prin valorificarea experienței de viață și a reușitei în plan social a unor personalități locale.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Femeie din Valea Mare, acuzată de răpire internațională

Articolul Urmator

VEZI AICI oferta locurilor de muncă din baza de date a AJOFM Dâmbovița!

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, lămuriri cu privire la rețeaua de apă din cartierul gaeștean Arsuri

Având în vedere informațiile din spațiul public referitoare la preluarea

Susținere masivă pentru Alexandru Iorga! Social democratul și-a depus candidatura pentru primăria Găești

Susținere masivă pentru Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidatul