Breaking News

TÂRGOVIȘTE: IPJ Dâmbovița derulează campania „SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”!

Aug 22, 2016
În această perioadă, Poliţia Română, prin Direcţia Rutieră, în parteneriat cu Mercury 360 Communications S.R.L., derulează activități în cadrul campaniei de conştientizare asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă – „SUPRAVIEŢUITORII – Trişezi centura, păcăleşti viaţa”.
Activitățile se vor desfășura și în Târgoviște, în Piața Revoluției (zona Primăriei Municipiului Târgoviște) marți, 23 august a.c., începând cu ora 14:00.
 
Multe dintre victimele  accidentelor rutiere din România nu purtau centura de siguranţă. O practică foarte utilizată este cea a „păcălirii” centurii de siguranţă.
 14087614_1797400983836604_1419670838_o
De multe ori, conducătorului auto sau pasagerilor le este mai uşor să oprească avertismentul sonor care semnalizează nepurtarea centurii, cuplând centura „peste scaun”, prin faţă sau spatele acestuia sau folosind un dispozitiv similar cu centura (denumit şi „adaptor de centura de siguranţă falsă”).
Centura de siguranţă te protejează, dar atunci când iei decizia de a poziţiona centura de siguranţă peste scaun, practic renunţi la protecţie în favoarea sa.
Centura de siguranţă este aliatul tău!
Cuplează corect centura de siguranţă pentru a te asigura ca toate şansele de supravieţuire în cazul unui accident sunt ale tale, nu ale scaunului!
big_flyer_campanie_trisezi_centura_pacalesti__viata_v
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,