Noapte
Zi
24 October 2016
1 min read

Ionuț Săvoiu (PSD): “Atitudinea celor de la Partidul Național Liberal denotă lipsă de profesionalism”

În conferința de presă de luni, 24 octombrie a.c. de la sediul Partidului Social Democrat, deputatul Ionuț Săvoiu le-a dat o replică liberalilor dâmbovițeni în ceea ce priveşte acuzele pe care preşedintele PNL Cezar Preda le-a făcut visavis de preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Conform liberalului, toate panglicile pe care Țuțuianu le-a tăiat cu diferite ocazii, sunt pentru proiecte începute în mandatul lui Florin Popescu.
“Atitudinea celor din Partidul Național Liberal, competitorilor noştri politici denotă o lipsă de profesionalism, o lipsă de cunoaştere a modului de derulare a investițiilor de interes național”, a precizat Săvoiu.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

UPTDATE: 19 mandate de aducere pentru persoanele care produceau şi comercializau ilegal alcool

Articolul Urmator

De Ziua Armatei Române, la Răcari are loc Marşul Tricolorului

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați