Noapte
Zi
7 October 2016
1 min read

Marius Caravețeanu, primarul Orașului Răcari: “La nivel de țară, școala răcăreană poate ocupa un loc fruntaș pe podium”

La nivelul ultimilor ani, structura educațională de la nivelul orașului Răcari a cunoscut o dezvoltare înfloritoare, atât din punct de vedere al procesului de învățământ cât și din punct de vedere al procesului reabilitării și modernizării al unităților.
Însuși edilul Marius Caravețeanu recunoaște că Școala Ghergani poate concura cu orice școală din țară ocupând un loc fruntaș pe podium.
“Am reușit să ieșim în evidență mai ales prin infrastructura școlară creată în ultima perioadă și părerile sunt aproape la unison, indiferent de ișicherul politic, în privința Școlii Ghergani. Este catalogată cea mai frumoasă școală din județ, și aș putea spune că la nivel de țară poate concura pentru această titulatură, și alături de Liceul Răcari, putem spune că suntem pe podium.”
Acordând o atenție deosebită acestui domeniu, autoritățile locale doresc implementarea a altor proiecte care prin Programul Operaționala Regional, proiecte pentru care se așteaptă deschiderea sesiunii de depunere și care vizează Școala Colacu, Școala Răcari Și Grădinița cu Program Prelungit din Răcari.
Pentru a afla mai multe detalii despre planurile de viitor pe care primarul Marius Caravețeanu le are pentru dezvoltarea orașului, vă rugăm urmăriți următorul video.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Catedrala Mitropolitană acordă masă gratuită pentru cinci elevi târgovişteni

Articolul Urmator

PMP susține acordarea de facilități fiscale firmelor românești

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

RĂCARI: Mâine, se întrerupe apa potabilă pentru igienizarea rezervorului

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița informează că se va întrerupe furnizarea

Compania de Apă Dâmbovița, nepăsătoare față de locuitorii orașului Răcari

În cadrul unei conferințe de presă, primarul orașului Răcari a