Noapte
Zi
10 October 2016
1 min read

Prinşi de jandarmi la tăiat de arbori

Trei persoane, care au tăiat fără drept arbori de pe raza localității Cobia, au fost depistate de către jandarmii dâmboviţeni.                 Duminică, 09 octombrie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza comunei Cobia, sat Blidari a depistat în zona împădurită dintre cele două localități, mai multe persoane care tăiau material lemnos.
Jandarmii au intervenit pentru stoparea acestora, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei 3 bărbați cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani, au tăiat ilegal din fondul forestier mai mulți arbori din specia stejar folosind o drujbă şi un topor.
Totodată, în urma discuțiilor purtate cu un reprezentant al ocolului silvic, a reieșit faptul că aceştia nu dețineau autorizație legală pentru tăiere de arbori.
Jandarmii au întocmit celor în cauză documentele legale, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.
Materialul lemnos a fost lăsat în custodia organelor silvice din localitatea Valea Mare pentru stabilirea regimului acestuia.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Specialistul Hyperici recomandă IMUNALIN JUNIOR, pentru susținerea imunității organismului copiilor!

Articolul Urmator

Peste 170 de locuri de muncă vacante disponibile la AJOFM Dâmbovița

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele