Noapte
Zi
30 November 2016
1 min read

TÂRGOVIȘTE: 165 de ani de atestare documentară a Cartierului Matei Voievod

Miercuri, 30 noiembrie a.c., comunitatea bulgară din municipiul Târgoviște sărbătorește 165 de ani de atestare documentare ca și așezare pe aceste meleaguri, de întemeiere a cartierului Matei Voievod.
Evenimentul a început cu oficierea unei slujbe religioase, a urmat depunerea de coroane , și a continuat cu un program artistic de cântece și dansuri populare bulgărești.
La manifestare, pe lângă comunitatea locală, au fost prezenți și invitați speciali, cum ar fi fostul Prim Ministru al României, Victor Ponta, fostul Ministru al Muncii, deputatul Rovana Plumb, senatorul Titus Corlățean, primarul municipiului, Cristian Stan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, deputatul Ionuț Săvoiu, dar și alți reprezentanți ai administrației publice locale și județene.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Cămătarii găeşteni rămân după gratii

Articolul Urmator

TÂRGOVIȘTE: Mesajele oficialităților cu prilejul Sărbătorii Bulgarilor (VIDEO)

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea