Noapte
Zi
22 November 2016
1 min read

TÂRGOVIŞTE, SMART CITY!
Proiect inedit de colaborare între Primărie şi Universitatea Valahia – “Centru de cercetare în domeniul vehiculelor”

“Proiect pilot la Târgoviăte ca rezultat al colaborarii dintre Universitatea “Valahia” şi Primăria Municipiului Târgoviște!
Astfel, pe ordinea de zi a şedinței consiliului local municipal din data de 25.11.2016 se află înființarea primului  “Centru de cercetare în domeniul vehiculelor electrice” din România, rezultat al parteneriatului dintre o administrație publică locală şi o institutie de învățământ superior.
Principalul obiectiv al proiectului va consta în realizarea de prototipuri de vehicule electrice pentru agrement și/sau transport de persoane (această categorie incluzând carturi electrice, vehicule electrice de agrement, vehicule electrice pentru transport persoane), alături de crearea unei infrastructuri ce stă la baza aderării Municipiului Târgoviște la un oraș guvernat de conceptul de SMART CITY!
Concret, Universitatea “Valahia” din Târgoviște va susține prin profesorii, studenții și specialiștii săi activitatea educațională și de cercetare, iar Primăria Municipiului Târgoviște va asigura fondurile necesare pentru construcția și dotarea centrului.
Acest parteneriat coincide cu realizarea primelor acțiuni concrete de modernizare a Municipiului Târgoviște în concordanță cu strategiile și politicile europene privitoare la vehiculele electrice.”, precizeză edilul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Rovana Plumb (PSD): “Guvernul Tehnocrat doreşte distrugerea legii salarizării”

Articolul Urmator

Primăria Târgovişte anunță!
Mai sunt câteva zile în care târgoviștenii pot beneficia de scutirea integrală a majorărilor de întârziere pentru neachitarea la termen a taxelor și impozitelor locale!

Ultimele Articole

Mergisus