Noapte
Zi
14 December 2016
1 min read

PNL Dâmbovița: “Liderii PSD au decis sa-i pedepsească pe primarii PNL”

La ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița de miercuri, 14 decembrie a.c., liberalii au lipsit, excepție făcând doar doi dintre ei, și anume Dănuț Tică și Adrian Stan.
Motivul supărării a fost faptul că la rectificarea bugetară, majoritatea unităților administrativ teritoriale care sunt conduse de primari PNL nu au primit niciun ban.
În acest sens, PNL a remis un comunicat de presă prin care își explică gestul:
“Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea au început prigoana dâmbovițenilor din localitățile cu primari PNL.
La o zi de la anunțarea rezultatelor scrutinului din 11 decembrie 2016, liderii PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și Alexandru Oprea, au decis să îi pedepsească pe dâmbovițenii din localitățile conduse de primari ai Partidului Național Liberal, printr-o repartizare profund nedreaptă a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Modul în care conducerea CJD a repartizat sumele nu ține cont de principiul echilibrării bugetelor, ci doar de cel al apartenenței politice a conducătorilor unităților administrativ teritoriale, ignorând nevoile cetățenilor. Ura liderilor PSD nu-i afectează numai pe liberali, ci și electoratul PSD din aceste localități, ceea ce arată lipsa de caracter a celor implicați în această repartizare. Aceasta este bunăstarea promisă de Adrian Țuțuianu!
În plus, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Adrian Țuțuianu, a decis să nu aloce fonduri pentru nici un proiect în colaborare cu unități administrative conduse de primari PNL, pentru nici un proiect de infrastructură locală, toți banii ajungând în localități cu primari PSD.
Avem motive reale de îngrijorare cu privire la faptul că administrația județeană din Dâmbovița va funcționa în următorii patru ani ca o poliție politică, dincolo de interesele legitimele ale oamenilor, indiferent de culoarea lor politică.
În urma consultării în interiorul partidului, consilierii județeni ai PNL au decis să nu participe la ședința CJD convocată, joi, ora 8:00, în semn de protest față de modul în care PSD alocă fondurile publice. “

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Începând de vineri Moș Crăciun este așteptat la Târgoviște

Articolul Urmator

Alexandru Oprea explică mecanismul de repartizare a fondurilor la rectificarea bugetară

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați