Noapte
Zi
11 December 2016
1 min read

PSD Dâmbovița a formulat sesizări împotriva Asociației Humanitas şi Fundației Millenium

COMUNICAT DE PRESĂ

În cursul zilei de astăzi, 11.12.2016, Organizaţia Judeţeană Dâmbovița a Partidului Social Democrat a formulat SESIZĂRI către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa referitoare la săvârșirea unor fapte ce contravin prevederilor Legii cu nr.208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, după cum urmează:

În cadrul secțiilor de votare din Județul Dâmbovița, reprezentanții Asociației Humanitas asistă la operațiunile efectuate de birourile electorale încâlcând, în mod vădit, condiția de a nu avea apartenență politică. Din informațiile pe care le deținem, membrii acreditați din partea acestei asociații sunt membri ai Partidului Național Liberal, folosindu-se de asociația apolitică Humanitas pentru a crea o aparență de legalitate cu privire la prezența acestora în secțiile de votare.
De asemenea, reprezentanții Fundației Millenium au procedat în același mod.

Pentru ambele cauze, Partidul Social Democrat Dâmbovița a solicitat verificarea legalității acreditărilor obținute

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PNL Dâmbovița, plângere penală împotriva primarului de la Dragodana

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: PREZENȚA LA VOT LA ORA 13:00

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

S-a produs schimbare la IȘJ Dâmbovița! Cumva politic?!

Când își bagă politica coada, apar … schimbările. După cum