Breaking News

Adrian Țuțuianu va continua să coordoneze activitatea politică a PSD în județul Dâmbovița

Ian 12, 2017

Joi, 12 ianuarie a.c., președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu a făcut precizări în ceea ce privește activitatea politică a partidului, pentru următoarea perioadă, în județ.
Potrivit acestuia, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean, care a avut loc săptămâna trecută, s-au luat mai multe măsuri și s-au adoptat mai multe hotărâri la nivelul partidului.
Printre acestea a amintit de decizia ca fiecare parlamentar să își desfășoare activitatea pe întreg teritoriul județului, iar în fiecare oraș să funcționeze câte un cabinet. Astfel, Adrian Țuțuianu va răspunde de municipiul Târgoviște, deputatul Corneliu Ștefan va fi coordonator pentru zona Pucioasa și Fieni, la Moreni și Băleni va fi deputatul Leonardo Badea, la Răcari și Titu Titus Corlățean, la Titu și Găești deputatul Rovana Plumb, la Târgoviște și Voinești Oana Vlăducă, iar la Târgoviște deputatul Carmen Holban.
“Toți parlamentarii au obligația să meargă în întreg județul, pentru că nu mai suntem parlamentari de colegiu. Coordonarea activității politice o voi face personal.
Am organizat județul în zece districte, cu responsabilități pentru parlamentari, conducerea Consiliului Județean și membrii Biroului Permanent, secretariatului și consilierilor județeni. Vom organiza niște birouri de coordonare a districtelor care vor avea un lider. Eu mi-am rezervat municipiul Târgoviște și coordonarea întregii activități politice la nivel județean.(…).
Țuțuianu a mai precizat și faptul că în calitate de senator de Dâmbovița va sprijini toate proiecte administațiilor locale și va fi prezent, săptămânal, în fiecare localitate pentru a lua act de problemele cu care se confruntă, și în măsura în care poate, va sprijini demersurile fiecărui edil.
“În fiecare săptămână voi avea discuții, împreună cu domnul Oprea, cu fiecare primar din județ, pentru că nu vreau să existe niciun moment sentimentul că sunt doi poli de putere în partid, și nici că cineva s-ar putea plimba de la unul la altul. Și atunci toate discuțiile care țin de obiectivele administrației publice locale le vom face împreună. Am încredere în echipa de la Consiliul Județean, sunt convins că vor duce mai departe ceea ce am făcut eu bun, și sper să aibă capacitatea să mă depășească. “

Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,