Breaking News

TÂRGOVIȘTE: 147 de milioane de lei pentru proiecte demarate pe Ordonanța Nr.28/2013

Ian 16, 2017
În conferința de presă de luni, 16 ianuarie a.c., primarul Târgoviștei, Cristian Stan a făcut precizări în ceea ce privește investițiile pe care municipalitatea dorește să le implementeze și să le finanțeze cu ajutorul administrației județene, prin Programul de Dezvoltare Locală, Ordonanța de Urgență  Nr.28/2013.
“Cred că este timpul ca și la Târgoviște să avem câteva investiții importante pe această zonă. Noi am făcut o încadrare pe ceea ce înseamnă prevederile Ordonanței de Urgență 28/2013 , și în acest moment suntem pregătiți să depunem proiecte în valoare de 147 de milioane de lei, proiecte care nu știu dacă vor fi toate finanțate în acest an, dar, în orice caz, într-un orizont de timp de doi, trei ani, sperăm să le avem finațate. “, a declarat acesta.
Astfel, s-a  dorit atingerea tuturor  zonele de finanțare pe care această ordonanță le are disponibilă, pornind de la îmbunătățire, reabilitarea, modernizarea și echiparea a mai multor unități de învățământ,  la reabilitarea Pieței Tricolorului- Platoul Prefecturii, și a mai multor tronsoane de drum de interes local.
 
1
2
3
“Potrivit dispozițiilor legale, în termen de 30 de zile de la data aprobării bugetului de stat, avem obligația să depunem documentațiile pentru aceste proiecte. “, a adăugat Stan.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , ,