Noapte
Zi
12 January 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Concert “Arii celebre” susținut de Orchestra Simfonică “Muntenia”

În ajunul Zilei Unirii Principatelor Române, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa îi invită pe iubitorii muzicii la primul concert susţinut anul acesta, la Târgovişte, de Orchestra Simfonică “Muntenia”.
Evenimentul “Arii celebre” îi va reuni pe scenă, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, pe tenorul Liviu Indricău şi pe soprana Daniela Cârstea. Un fapt inedit este prezenţa unui instrument pe lista soliştilor invitaţi, astfel că Orchestrei “Muntenia” i se va alătura la oboi Ana Maria Radu.
Concertul va avea loc pe 23 ianuarie 2017, de la ora 18.00, la Muzeul de Istorie din Târgovişte.
Biletele se găsesc la Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi preţul acestora este după cum urmează: bilet spectacol cu valoare întreagă 20 lei, bilet spectacol valoare redusă 15 lei, bilet spectacol cu valoare redusă, pentru copii, 5 lei.
*De bilete cu valoare redusă, beneficiază pensionarii şi grupurile de elevi şi studenţi.
15967455_735848173239773_865543935_o

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Recomandările Direcției Sanitar Veterinare pentru protejarea animalelor în perioadele cu temperaturi scăzute

Articolul Urmator

Atenție Șoferi!
Pe șosele se va forma polei

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus