Noapte
Zi
13 February 2017
3 mins read

Constantin Ana: ” Lumea trebuie să înţeleagă că au început lucrurile să se mişte în România”

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa se arată foarte indignat de ceea ce se întâmplă astăzi în societatea românească, și mai exact despre protestele din Piața Victoriei care tot nu încetează.
Acesta face un apel către toți colegii săi primari, neținând cont de partidul din care provin, să folosească mai mult tehnica dialogului și să lase deoparte aceste aceste dispute, să profite de oportunitățile pe care le au pentru dezvoltarea comunităților locale.
“Toată această perioadă cred că ne afectează pe toți. În primul rând pe noi, cei implicați politic, dar și pe cetățenii de rând, și cred că acestă ruptură care a avut loc în societate este mai mult decât evidentă, şi credeţi-mă că nu e zi în care să nu văd oameni cu maxilarele încleştate şi cu pumnii strânşi, și cred că acest lucru trebuie să înceteze. Vreau să facem un pas împreună să redescoperim dialogul. Cred că aţi observat că e o dispută surdă între ambele tabere, nimeni nu comunică, fiecare e deţinătorul adevărului absolut şi, de fapt, ca întotdeauna în viaţă, adevărul e undeva la mijloc.
Și, vreau să fac un apel către toţi cei implicaţi şi o să încep cu colegii mei primarii, inclusiv cei de la PNL, să le explice oamenilor că este un moment greu, un moment nepotrivit pentru a continua această furie împotriva autorităţilor. Pentru că, după 15 luni de zile în care Guvernul Cioloş, atât de lăudat, poleit şi bine ambalat, nu a adus nimic bun pentru autoritătile locale, în sfârşit au apărut oportunitătile. Oportunități clare, eu sunt surprins de modul în care ni se cer date, de modul în care comunicăm rapid cu autorităţile centrale. (…). Cred că pentru prima oară când am fost și suntem părtați într-o strategie naţională de turism, ceea ce e un lucru extraordinar pentru că, în sfârşit, contăm, ca și stațiune, la nivelul acesta mărunt în care ne aflăm astăzi.
Mai mult de atât, am început şi văd că avem dialog după 1 an de zile în care nu ni s-a răspuns cu cei de la CNI (Compania Națională de Investiții) pentru investițiile pe care le începem, Cinematograf şi Grădina de vară la pucioasa, şi un bazin de înot pe care sperăm să-l finalizăm în câţiva ani de zile. OUG 28, actualul PNDL este o realitate şi  cred că nu este o certitudine doar pentru mine, ci este o certitudine pentru toți pentru toţi primarii din zonă şi cred că au obligaţia să le explice cetăţenilor că avem nevoie de linişte pentru a progresa. Localităţile noastre au stagnat multă vreme, eu cel puţin, la Pucioasa, sunt prima oară în faţa unor oportunităţi clare şi nu cred că am voie să le ratez. Dar, pentru acest lucru, avem nevoie de linişte .
În tot acest război lucrurile bune trec neobservate şi e păcat. Lumea trebuie să înţeleagă că au început lucrurile să se mişte în România. Câteodată, îmi pun întrebarea dacă nu tocmai asta deranjează?!
Lumea trebuie să inţeleagă că au început să se mişte lucrurile în România. Câteodată, îmi pun întrebarea dacă nu tocmai asta deranjează. Avem obligaţia cu toţii, primari, parlamentari să luăm atitudine şi să iniţiem un dialog în această societate scindată şi să o scoatem la capăt pentru că nu putem să continuăm acest război româno-român la nesfârşit.
Și aș mai vrea un lucru, în mintea celor care protestează la nesfârșit, am o singură întrebare pe care le-aș pune-o: Aş pune întrebare celor care protestează la nesfârşit: ce aţi pune, domnilor, în loc? Un guvem cu USR-iştii lui Nicuşor Dan care se cred într-un joc 3D prin Parlamentul României filmând non-sop şi dormind la locul de muncă, chiar și în timpul ședințelor uneori? Eternul PNL ? Cred că trebuie să realizăm şi faptul că PSD are oameni buni, cu greşelile lui pe care trebuie să ni le asumăm. Dra eu atâta îi rog  pe colegii mei, indiferent de culoarea politică, să facă un pas către dialog şi să terminăm odată cu acest război româno-român. Nu se mai poate,
Nu se mai poate. Stăm în fiecare seară, ne certăm între noi, dăm explicaţii câteodată la nişte postari absurde. Chiar nu te mai întreabă nimeni de ce te duci la muncă, important e că eşti pesedist şi că eşti rău. Incredibil ce se întâmplă! (…).
E o situație delicată și mi se pare că nu o scoatem la capăt. Nu se vrea, nu știu ce se îmtâmplă.”, a declarat Constantin Ana, în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PSD Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

PUCIOASA: Autoritățile locale au rezolvat problema câinilor fără stăpân

Articolul Urmator

De la 1 martie se pot depune cererile  unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele