Noapte
Zi
20 February 2017
1 min read

PSD Dâmbovița organizează miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu
Alexandru Oprea:” PSD trebuie să se trezească”

Conform secretarului executiv al PSD Dâmbovița, la Târgoviște se va organiza cel mai mare miting din ultimii ani, și anume peste 10.000 de susținători, membrii ai partidului.
Alexandru Oprea a declarat că la nivelul organizației județene se va organiza un Comitet Județean lărgit, la care vor participa peste 300 de membri, în cadrul căruia se va supune la vot propunerea de a organiza în acest sfârșit de săptămână, de la ora 10:00, o acțiune de susține a Guvernului condus de Sorin Grindeanu.
Decizia de a organiza acest miting aparține exclusiv organizației județene Dâmbovița, și vine, după ce, în mai puțin de o săptămână, la nivelul județului au fost strânse peste 42.000 de semnături de la oameni care nu neapărat fac parte sau sunt membrii de partid, ci sunt pur și simplu simpatizanți, oameni care au dat votul de încredere Partidului Social Democrat în data de 11 decembrie 2016.
“Astăzi dăm drumul la hârtii prin care solicităm aprobările de rigoare pentru că organizator al activității este Organizația Partidului Social Democrat Dâmbovița. ca principiu ne propunem să solicităm aprobarea pentru zona din fața statuii lui Constantin Brâncoveanu (zona Primăriei Municipiului Târgoviște), pentru că vrem o locație centrală să strângem membrii și simpatizanții noștri.(…).
Sunt convins că la această inițiativă vor adera foarte mulți oameni de bună credință, pentru că există o presiune din partea multor organizații locale pentru a face o astfel de acțiune.
Văd că acțiunile din Piața Victoriei nu încetează, atunci și Partidul Social Democrat trebuie să se trezească, să demonstreze că este un partid viu, cu membrii vii, și care a fost votat totuși de câteva milioane de români. Este un semnal de forță și încredere de care Partidul Social Democrat  se bucură.”- Alexandru Oprea.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Corneliu Ștefan, Deputat PSD, despre măsurile adoptate de Guvernul Grindeanu în primul trimestru (VIDEO)

Articolul Urmator

Fost consilier local de la Dărmănești, găsit incompatibil de ANI

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați