Breaking News

TÂRGOVIȘTE: 10.000 de oameni sunt așteptați la mitingul organizat de PSD

Feb 24, 2017
Așa cum au anunțat la începutul acestei săptămâni reprezentanții Partidului Social Democrat, sâmbătă, 25 februarie a.c., la nivelul municipiului Târgoviște se va organiza un miting de susținere al Guvernului Grindeanu.
La eveniment sunt așteptați peste 10.000 de participanți, atât membrii ai partidului cât și susținători, simpli cetățeni.
 „Am obținut toate autorizațiile legale pentru miting, estimăm 10.000 de participanți, există dorința membrilor, simpatizanților noștri, dar și altor cetățeni de a a participa la acest miting. De când sunt eu în partid cred că a fost cel mai ușor să discut despre acest miting, nimeni nu a spus că nu se poate sau că a fost foarte greu să ne organizăm. Mitingul va dura o oră și apoi vom face și un marș prin oraș. Așa cum am spus pe la București o spun și aici, mitingul nostru este „pro”, adică pro Grindeanu, pro Guvernul Grindeanu, pro Liviu Dragnea și pentru programul de guvernare al Partidului Social Democrat. Vrem să arătăm că mai există și alții care au opinii în România și că nu doar cei care au ieșit în Piața Victoriei reprezintă poporul român. Suntem mult mai mulți cei care avem altă opinie, dovadă că am reușit să strângem 43.800 de semnături din Dâmbovița și le-am strâns în momentul de criză, cu foarte mare ușurință. Am strâns de asemenea 1.400.000 de semnături la nivel național, mai multe decât am strâns când ne-am depus candidaturile pentru Parlament. Eu nu am cerut aprobarea lui Liviu Dragnea să fac acest miting. Impulsul mi-a venit mai mult de la Organizația Argeș, avem și noi o mică concurență între organizații, între județe… Am zis că dacă ei au făcut un miting cu 7000 de oameni, noi am zis să facem unul cu 10.000″, a declarat președintele PSD Dâmbovița, în cadrul unei conferințe de presă.
Evenimentul va începe la ora 10:00, participanții întâlnindu-se în Piața Revoluției, lângă statuia lui Constantin Brâncoveanu unde vor rămâne până la ora 11:15, când, coloana de manifestanți se va deplasa pe următorul traseu: Bulevardul Libertății- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Mircea cel Bătrân- Bulevardul Independenței- Bulevardul I.C.Brătianu- Bulevardul Regele Carol I- Bulevardul Mircea cel Bătrân- strada Poet Grigore Alexandrescu- Bulevardul Libertății- sediul PSD Dâmbovița.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,