Noapte
Zi
14 March 2017
1 min read

Adrian Țuțuianu: ” Sper că, până la finalul anului 2018, construcția noului stadion să fie gata” “

Pe data de 20 februarie, a avut loc o ședința a CTE, în cadrul căreia s-a preavizat studiul nostru de prefezabilitate. Avizul a fost deja trimis la Ministerul Dezvoltării Regionale și urmează avizarea în CTE de la Minister. Este o procedură legală care trebuie urmată. După care este nevoie de o semnătură comună, Ministerul Dezvoltării Regionale și Ministerul Finanțelor Publice, pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici, după care urmează procedura de achiziție publică pentru studiul de fezabilitate și pentru execuția de lucrări. Eu sper că, până la finalul anului 2018, construcția noului stadion să fie gata”, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu – președintele PSD Dâmbovița.
Este vorba despre noul stadion din Municipiul Târgoviște care urmează a fi construit pe terenul fostei Unități Militare de la gară, teren care a fost cedat de către Ministerul Afacerilor Interne, un proiect pe care autorități dâmbovițene și l-au asumat.
Documentația a fost depusă la Compania Națională de Investiții, iar până la finalul procedurilor trebuie urmați mai mulți pași.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Salariații Agenției Pentru Protecția Mediului sunt în grevă de avertisment

Articolul Urmator

Super Show STAND UP COMEDY la PUB SAN MARCO din Târgoviște

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele