Noapte
Zi
16 March 2017
1 min read

Artist târgoviștean, găsit mort în Olanda

Cunoscutul artist de rap, târgovișteanul Mik din trupa Suburbia, a fost găsit pe data de 8 martie a.c.,mort în Olanda. Corpul acestuia, plin de lovituri și pe jumătate dezbrăcat, a fost descoperit abandonat într-un cimitir din Amsterdam, iar asupra sa nu mai avea nici portofelul, actele de identitate sau telefonul mobil.
Ultimele imagini cu Dumitru Sârbu, pe numele său real, au fost surprinse pe aeroportul din Amsterdam, iar mai apoi într-un supermarchet din Haarlem, de unde a cumpărat mai multe sticle de băutură.
Autoritățile olandeze au pus la dispoziția opiniei publice aceste imagini pentru a face lumină în acest caz și pentru a da de urma atacatorilor.
Victima a fost identificată deoarece amprentele sale existau în baza de date a Europol. Pentru că, în urmă cu mai mulți ani a fost cercetat în Itlaia pentru clonare de carduri.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Pompierii dâmbovițeni au organizat un exerciţiu de înştiinţare, alarmare şi evacuare în comuna Nucet

Articolul Urmator

Rovana Plumb, întâlnire cu comisarul european Corina Cretu

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele