Noapte
Zi
20 March 2017
1 min read

Corneliu Ștefan: ”Conflictul din PSD Dâmbovița nu este treaba liberalilor!”

Prezent în conferința de presă de luni, 20 martie a.c., Corneliu Ștefan parlamentar dâmbovițean din partea Partidului Social Democrat a ținut să facă anumite precizări referitoare la o declarație pe care de președintele PNL Dâmbovița, deputatul Cezar Preda, a făcut-o în spațiul public.
„Opozanții noștri din partea Partidului Național Liberal  vin cu știri neadevărate și neverificate referitoare și la adresa unor instituții publice din județul Dâmbovița.
Vreau să atrag atenția domnului deputat (n.r. Cezar Preda) că scandalul care a fost în organizația PSD Dâmbovița ne privește doar pe noi.  Președintele Adrian Țuțuianu a dat dovadă de maturitate politică și a trecut peste cearta din partid, ceartă care nu îi privește pe cei din Partidul Național Liberal.
Referitor la scandalul pe care dânsul îl invocă în interiorul PSD Dâmbovița vreau să mai precizez faptul că președintele Adrian Țuțuianu a luat o decizie înțeleaptă și nu a fost șantajat de către Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea , așa cum vor unii să îmbrace această poveste.
În urma Biroului Permanent Județean al PSD  , s-a hotărât prin vot, în condițiile statutului partidului, suspendarea domnului Oprea pe o perioadă de 12 luni din calitatea e membru de partid.
Vreau să precizez că rămânerea acestuia în funcție este condiționată de modul în care va asigura și va pune în aplicare programul de dezvoltare al județului Dâmbovița pe care noi, PSD, ni l-am asumat pentru dâmbovițeni la alegerile locale și parlamentare..
În urma votului, domnul Oprea a primit cea mai gravă mustrare pe care putea să o primească un membru de partid, înainte de excludere.
În PSD Dâmbovița nu există doi poli de putere, există un singur lider, și aceste știri care pe care unii încearcă să le aducă în prim planul dâmbovițean sunt total false.”, a declarat parlamentarul.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Principesa Maria a României în vizită la Târgovişte

Articolul Urmator

Oana Vlăducă interpelează Ministerul Muncii privind un proiect pentru persoane adulte cu dizabilități

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele