Breaking News

Demisia lui Alexandru Oprea va fi pusă în discuție în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița

Mar 13, 2017
Faptul că în cadrul PSD Dâmbovița sunt tensiuni, discuții și ape tulburi, am aflat cu toții când Alexandru Oprea a ales să-și dea demisia din funcțiile deținute, și anume din cea de secretar executiv al organizației județene, dar și din cea de președinte al PSD Răzvad, acesta rămânând simplu membru.
Nimeni nu vrea să discute, nimeni nu explică exact care au fost motivele acestei decizii.
Nici astăzi în cadrul conferinței de presă de la sediul partidului, Gilia Claudia președinta Organizației Femeilor și unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean, nu  a dorit să facă prea multe declarații pe acest subiect.
“Noi avem un Birou Permanent Județean stabilit pentru ziua de miercuri, nu este un birou permanent care s-a stabilit pentru această situație, vă informez că noi de săptămâna aceasta avem un program de deplasări în teritoriu. Acesta este prima ședință înaintea începerii acestor întâlniri cu organizațiile noastre locale.
Cu siguranță că acest subiect se va afla și pe ordinea de zi a Biroului Permanent Județean.
Știu că nu este o situație foarte ușoară. Partidul Social Democrat  a dus bătălii serioase, și spun bătălia de a câștiga încrederea oamenilor, cred că este cea mai importantă, și cu siguranță PSD nu va dezamăgi, indiferent de soluția pe care o va alege BPJ-ul.
Bineînțeles că am discutat (n.r. Adrian Țuțuianu și la Alexandru Oprea), este firesc să discuți între colegi despre această situație. Sunt discuții personale, permiteți-mi să nu le redau aici.
Demisia este depusă.”, a declarat aceasta.
Actualitate, Flash

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:, , , ,