Noapte
Zi
31 March 2017
1 min read

Prințul Charles, vizită în Dâmbovița, în comunitatea romă de la Vizureşti

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o în România, Prințul Charles al Marii Britanii s-a oprit şi în Dâmbovița, mai exact la Vizureşti, unde majoritatea locuitorilor sunt de etnie romă.
“Sperăm să ne meargă și nouă mai bine dacă vine la noi în localitate. Ne-am bucurat când am auzit că vine prințul Charles. Ne face și nouă publicitate la comună. Cred că pământul bogat îl atrage la țara noastră, dar și faptul că este frumoasă”, a declarat unul dintre locuitori.
Alteța Regală a mers la şcoala din localitate, unitate de învățământ unde au fost derulate mai multe proiecte socio-culturale, cum ar fi   construcția  unui centru cultural realizat prin organiația Habitat for Humanity Romania. Aceeaşi organizatia a mai construit un centru comunitar, dar şi grupuri sanitare pentru școală şi a renovat și dispensarul din sat.
La întalnirea cu Prințul Charles, pe lângă autoritățile locale, au fost prezenți şi parlamentarii dâmbovițeni, Rovana Plumb şi Titus Corlățean, dar şi reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Cartierul Priseaca va avea infrastructură stradală nouă

Articolul Urmator

Sorin Grindeanu în vizită la Arhiepiscopia Târgovişte

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele