Noapte
Zi
17 March 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Complexul de Natație, gazda competiției de înot “Cupa Primăverii” (VIDEO)

Sâmbătă, 18 martie a.c., începând cu ora 11:00 Complexul Turistic de Natație va fi gazda competiției “Cupa Primăverii”, concurs destinat iubitorilor de înot dâmbovițeni, concurs la care s-au înscris peste 200 de participanți.
“Din nou bazinul olimpic din cadrul Complexului de Natație va fi gazda unui eveniment deosebit. Mâine va avea loc un concurs dedicat copiilor între 7 și 15 ani, concurs la care vor participa în special copii din Târgoviște și județul Dâmbovița.
Vor fi doar probe de 50 m, probe mai accesibile, spre deosebire de concursul anterior, unde am avut probe și de 400 m. Sunt convins că va fi o atmosferă foarte frumoasă aici la Complexul Turistic de Natație, așa cum a fost de fiecare dată. “, a declarat Primarul Cristian Stan.
De asemenea, edilul a făcut precizări și în ceea ce privește demersurile pe care autoritățile locale le fac pe lângă Federația Română de Natație pentru încheierea unui parteneriat în vederea organizării mai multor competiții și pentru legitimarea secției de inot a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște la Federație.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Rovana Plumb, întâlnire cu comisarul european Corina Cretu

Articolul Urmator

Programul Start Up Nation, prezentat la Târgoviște de reprezentanți guvernamentali

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

TÂRGOVIȘTE: Competiții sportive, de 1 Iunie, la Complexul de Natație și Stadionul Eugen Popescu

Eveniment de tradiție la Complexul Turistic de Natație. Astăzi, iubitori

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar