Noapte
Zi
13 March 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Consilierii locali, deranjați de orele matinale la care sunt convocați pentru ședințe?!

În ședința Consiliului Local Municipal Târgoviște din această dimineață de la ora 9:00, primarul Cristian Stan, după ce a făcut câteva precizări privind proiectele aflate pe ordinea de zi, a avut o intervenție și legată de nemulțumirea anumitor consilieri legată de ora matinală la care au fost convocați.
La aceasta ședință, absenți au fost atât din partea social democraților, cât și a liberalilor, dar și independenta Ana Maria Nicolae.
„Înțeleg că au existat câteva discuții cu privire la ora la care am convocat această ședință de Consiliu Local și aceste discuții au fost nu numai din partea unei structuri politice reprezentate în Consiliul Local…
Vreau să spun două lucruri, ședințele de Consiliu Local sunt convocate de primar, ora este stabilită prin această convocare, sigur că și consilierii au posibilitatea să convoace ședințe extraordinare în condițiile prevăzute de Legea 215, iar în al doilea rând, consilierii locali au obligația de a participa la aceste ședințe, potrivit legii există motivare la locul de muncă pentru participarea la ședințele de Consiliu Local. Și ca să se înțeleagă exact de ce am stabilit această zi și această oră, pentru că mai sunt numai câteva zile în care se pot depune proiecte pentru finanțare pe Ordonanța 28 și am vrut neapărat să avem posibilitatea să primim și eventualele răspunsuri sau obiecțiuni din partea Ministerului Dezvoltării pentru a putea să corelăm eventualele probleme cu privire la aceste proiecte. Nu cred că am convocat vreodată ședințe de Consiliu Local ca să mă aflu în treabă, avem proiecte de aproximativ 50 milioane de lei care vizează instituții de învățământ din municipiul Târgoviște, dar și un proiect privind reabilitarea și modernizarea de drumuri de interes local, care vizează o serie de străzi din municipiu unde chiar este nevoie de intervenția administrației publice locale. Am vrut să face aceste precizări pentru a lămuri anumite aspecte. Aș mai menționa că, spre exemplu, mandatul trecut am avut ședințe de Consiliu Local care au durat 9-10 ore, eram consilier local și nu am comentat, nu am obiectat, am fost prezent de fiecare dată, acestea sunt regulile după care funcționează o administrație publică locală, reguli pe care trebuie să le respectăm cu toții”

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Investiții importante pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale

Articolul Urmator

Au început simulările Examenelor Naționale

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea