Noapte
Zi
7 June 2017
1 min read

Babel Fest sau delicatețea viselor

Nimic nu este întâmplător, dar totul se întâmplă… și trece, sau rămâne, sau schimbă. Majoritatea invitaților vorbesc despre întâlnirile care au loc în Babel, întâlniri care se transformă în prietenii și frumoase colaborări. De aceea am și numit conferințele de presă, ce au loc în fiecare dimineață de la orele 11:00, Întâlnirile Babel. Veniți cu suflet deschis!

Ieri, 6 iunie, am făcut cunoștință cu trupele din Timișoara, Baia Mare, dar și din Israel și Polonia. Spectacolele lor au pus întrebări, ne-au făcut să ne privim autoironic, dar, de fapt, paradoxal de duios.

Astăzi, 7 iunie, periplul internațional continuă. Este vorba de ora 17:30, când al doilea spectacol al Teatrului Nikoli (Polonia) se va întâmpla pe Platoul Prefecturii. Impresario este o clipă de teatru care ne face să realizăm că talentul este delicat precum aripile unui fluture. Îl înalță pe artist, dăruindu-i lumină și inspirație. Uneori pe aceste aripi le poate, însă, deteriora chiar și cea mai mică adiere de vânt. O poveste despre artiști foarte talentați care au fost prinși în capcanele lumii moderne.

De la ora 19:00, portughezii ne conduc, prin graiul lor dulce, într-un basm tradițional care s-ar traduce prin „Țuști în sac”. Ce veți găsi acolo? Vă așteptăm să vedeți!

Tot în Sala Mare, de la orele 21:00, Algeria impresionează printr-un spectacol inspirat din fapte reale și anume: urmările devastatoare ale războiului asupra interiorului uman.

Azi, pe Platou, concertele se țin lanț. Battle of the Sound de la 19:00, cu trupe românești tinere care aduc un suflu nou și curajos. Amer1knu din Târgoviște va da startul competiției. De la 21:30, trupa Hteththemeth din Brașov, o trupă foarte specială, născută dintr-un vis va face Piața Tricolorului să tresalte. Urma(ări)ți-ne peste tot!

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Battle of Sound! Spectacole de excepție pe Platoul Prefecturii și la Teatrul Tony Bulandra

Articolul Urmator

Babel Fest, Programul zilei de miercuri, 7 iunie

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele