Noapte
Zi
9 June 2017
1 min read

Ludovic Orban va fi prezent la Târgoviște

Săptămâna viitoare, în cadrul Congresului Național al Partidului Național Liberal,  vor avea loc alegeri pentru desemnarea, la nivel național, al președintelui formațiunii politice. În această cursă sunt înscriși trei candidați, și anume Ludovic Orban, Viorel Cataramă și Cristian Bușoi.
În acest context, sâmbătă, 10 iunie a.c., la Târgoviște va ajunge Orban, cel care, în trecut a și condus, nu pentru mult timp, organizația PNL Dâmbovița. Scopul acestei vizite este de a purta discuții cu membrii și simpatizanții formațiunii politice pe care o reprezintă, iar evenimentul se va desfășura la Clubul Studenților, sâmbătă, 10 iunie a.c.
Precizăm faptul că organizația județeană a PNL  îl susține pe Orban pentru șefia partidului, moțiunea sa strângând 70 de voturi pentru.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

În sfârșit, s-a semnat contractual pentru reabilitarea șoselei de centură a municipiului Târgoviște

Articolul Urmator

BABEL FEST, Program Vineri, 9 iunie

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele