Noapte
Zi
27 June 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: După zeci de ani, locuitorii cartierului Priseaca vor avea infrastructură stradală nouă

După zeci de ani în care autoritățile au uitat de ei, locuitorii din cartierul târgoviștean Priseaca vor avea frastructură stradală.

În acest sens, municipalitatea a dat startul unui proiect amplu în această zonă, fiind vorba de începerea turnării primului strat de asfalt pe mai multe străzi, Soarelui, Prisecii, Dâmboviței și Câmpului.
“Astăzi a început turnarea asfaltului pe primul mare proiect care se implementează în cartierul Priseaca, pe străzile Soarelui, Prisecii, Dâmboviței și Câmpului, o primă parte a unui proiect mai mare pe care noi îl implementăm în aceast cartier, aproximativ 3 km de drum în această primă etapă.
Cel de al doilea proiect este la faza de obținere a avizelor, este finalizată proiectarea, începe etapa de licitație, poate reușim în toamnă să începem și cea de a doua fază a acestui proiect, diferența rămasă pe străzile Soarelui, Prisecii, Dâmboviței și Câmpului, dar și străzile Teilor, Stupilor și Înfrățirii.
De asemenea, în afară de zona de asfaltare, mai avem câteva proiecte complementare pe zona de alimentare cu apă și canalizare, și două proiecte de alimentare cu gaze, și încă două proiecte de asfaltare pe strada Plantelor și strada Pădurii.
Ceea ce înseamnă că tot cartierul Priseaca va intra în reabilitare. Sunt cele mai ample lucrări care s-au demarat în această zonă greu încercată, unde nu s-a mai intervenit de zeci de ani”., a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Peste 390 de locuri de muncă disponibile la AJOFM Dâmbovița

Articolul Urmator

ANAF implementează poprirea electronică

Ultimele Articole

Apelul fals la 112 pune în pericol vieți! Sună responsabil

Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și structurile teritoriale de analiză și prevenire a criminalității, desfășoară, la nivel național, campania de conștientizare în rândul beneficiarilor minori și adulți

Dâmbovița, din nou, sub avertizare de caniculă

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ  COD GALBEN Interval de valabilitate: 19 iulie Fenomene vizate: val de căldură, caniculă și disconfort termic accentuat Valul de căldură va persista și disconfortul termic va fi ridicat în județul
Mergisus