Noapte
Zi
19 July 2017
1 min read

GĂEȘTI: 519 ani de atestare documentară 4 zile de distracție

În acest an, orașul Găești împlinește 519 ani de atestare documentară, ocazie cu care, conform tradiției, urbea va îmbraca straie de sărbătoare.
Astfel, astăzi, 19 iulie la Casa de Cultură a avut loc festivitatea de deschidere a zilelor orașului prin oficierea unei slujbe religioase, după care a avut loc premierea mai multor culpuri care au împlinit 50 și 60 de ani de casătorie, dar și o dilplomă specială pentru un veteran de război, care în luna octombrie va împlini vârsta de 100 de ani.
“Vă mulțumesc tuturor pentru prezență, este o onoare să vă am alături, pe toți, într-un moment atât de important și emoționant pentru mine.
Vă asigur de tot suportul meu și de faptul că voi face tot ce îmi sta în putință ca orașul Găești să prospere, să se dezvolte și să fie un exemplu pentru acest județ.
Vă invit pe toți să ne fiți alături în aceste patru zile de sărbătoare și sa vă bucurați împreună de spectacolele pregătite cu atâta drag pentru găeșteni, și nu numai”, a precizat primarul Gheorghe Grigore.
La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Dâmbovița, consilieri locali din cadrul Consiliului Local 6, reprezentanți ai unităților de învățământ din oraș sau  ai instituțiilor deconcentrate, administratori sau directori de firme găeștene.
De joi până duminică tineri și bătrâni sunt așteptați la spectacole de excepție susținute de artiști de muzică ușoară și populară, la focuri de artificii și parc de distracții.
VEZI AICI PROGRAMUL EVENIMENTELOR

index

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

TÂRGOVIȘTE: Continuă lucrările de modernizare la Grădinița Nr.16

Articolul Urmator

DÂMBOVIȚA: 146 de milioane de euro pentru proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală

Ultimele Articole

Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele