Noapte
Zi
12 July 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Un nou loc de joacă se va construi în microraionul trei

Pe amplasamentul unor foste garaje, autoritățile locale ale municipiului Târgoviște au început construcția unui loc de joacă pentru copii, loc de joacă ce face parte dintr-un proiect mai mare care se demarează în mai multe cartiere.
Este vorba de peste 1000 de mp care vor fi acoperiți cu dale cauciucate, vor exista aparate de joacă moderne pentru cei mici, dar și aparate de fitness pentru adulți, va exista spațiu verde și alei pietonale, astfel încât această zonă se va schimba complet.
“Și această zonă va fi schimbată, este un răspuns la doleanțele pe care locuitorii din acest cartier le-au exprimat. De asemenea, în afara lucrărilor care se demarează aici, se mai lucrează în momentul de față la locul de joacă de pe strada Arcașilor, care este aproape de finalizare, la fel și cel din cartierul CFR, și au fost demarate lucrările și la locul de joacă de pe strada Mihai Popescu, intersecția cu strada Pandurilor, din microraionul numărul XII. Suntem în grafic, până la sfârșitul acestui an urmează să fie date în folosință toate investițiile pe care administrația publică locală le are pe această zonă.”, a precizat primarul Cristian Stan.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Expunerea la soare, beneficii și contracindicații
Specialistul Hyperici, Doina Boboacă, ne explică!

Articolul Urmator

10 octombrie – Ziua națională a produselor agroalimentare românești!

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

Performanța în educație, premiată de primăria Târgoviște

Astăzi, Cinematograful Independența a fost gazda evenimentului ”Gala Performanței în

Târgoviștea, locul I pe țară la atragerea de fonduri europene, la nivel de municipii

Potrivit unui raport al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Târgoviștea