Noapte
Zi
5 October 2017
1 min read

Adrian Țuțuianu: “Nu am fost executat politic” (VIDEO) 

După ce a fost înlocuit din funcția de președinte al Comisiei de Control parlamentar asupra activității SRI și după demisia cu surle și trâmbițe de la conducerea Ministerului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu a fost prezent pentru prima dată în cadrul unei conferințe de presă la sediul PSD Dâmbovița.

Liderul social democraților dâmbovițeni a ținut să explice, încă o dată, și să nege vehement zvonurile conform cărora acesta a fost “înlăturat” din prima linie a miniștrilor.

“Faptul că am plecat de la minister asta nu înseamnă că am murit din punct de vedere politic, sunt și îmi voi conduce cu mână de fier organizația județeană în continuare, sunt președinte și voi conduce ca un președinte foarte serios, o mână de fier într-o mănușă de catifea.

Multe din zvonurile care au apărut în spațiul public nu au niciun fundament”, precizează acesta.

Țuțuianu dezminte tot ceea ce a apărut în presă prinvind presupusele motive care au condus la plecarea sa de la minister, și totodată și-a reafirmat poziția fermă în funcția de președinte al organizației PSD Dâmbovița, și asta pentru că s-a vehiculat inclusiv faptul că va fi înlocuit.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

13 milioane de euro, bani europeni pentru instruirea specialiștilor din sănătate

Articolul Urmator

ALDE Dâmbovița se pregătește de alegeri

Ultimele Articole

CATD aplică amenzi pentru consumatorii frauduloși

APEL PENTRU COMSUMUL RESPONSABIL DE APĂ! În această perioadă de criză, secetă prelungită și caniculă excesivă, vă rugăm să folosiți cu maxima responsabilitate resursele de apă potabilă destinate consumului uman, deoarece toți
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele