Noapte
Zi
20 October 2017
1 min read

La Corbii Mari s-au construit trei grădinițe în patru luni

Pentru că în programa electorală infrastructura școlară a fost printre principalele proiecte pe care și le-a asumat, primarul de la Corbii Mari demonstrează că da, se poate. Ionuț Bănică are realizări lăudabile în ceea ce privește reabilitarea și modernizarea unităților de învățămànt, astfel încât joi, 19 octombrie a.c. în prezența mai multor parlamentari PSD ai județului a inaugurat finalizarea a trei obiective de investiții.

Astfel, prin fonduri obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală -PNDL- în satul Ungureni au fost construite și dotate cu tott ceea ce au nevoie mucuții, două Grădinițe cu program normal, valoarea totală a proiectelor ridicându-se aproximativ la suma de 800.000 lei.

În satul Petrești, actualul edil a reușit să ducă la bun sfârșit finalizarea unei alte Grădinițe a cărei construcție a fost începută în 2013 și lucrările abandonate de fosta administrație.

În aceeași locație, Bănică, cu bani din bugetul propriu al primăriei Corbii Mari a achiziționat centală termică și a construit un spațiu special pentru depozitarea lemnelor de foc.

De asemenea, în aceeași locație s-a construit și un teren de handbal, toată investiția însemnând 1.224.000 lei bani de la Ministerul Educației,  din care unitatea administrativ teritorială a suportat 430.000 lei.

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Festivalul Național de Romanță “Crizantema de Aur”, prima seară de concurs

Articolul Urmator

AJPIS Dâmbovița a primit vizita unei delegatii suedeze
Discuțiile au vizat domeniul protecției sociale

Ultimele Articole

ECO-VOLUNTARI ÎN MUNȚII BUCEGI

În perioada 15-19 iulie 2024, un grup de 40 de tineri din județele Dâmbovița și Ilfov (în mare parte, de la Școala nr. 4 Moreni, coordonați de doamna profesoară Mirela Vasile, dar
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele