Noapte
Zi
4 October 2017
1 min read

TÂRGOVIȘTE: Loc de joacă și reabilitare stradală în spatele blocurilor H de pe Calea București

Zona din spatele blocurilor H de la Calea București a intrat în reabilitare. Aici autoritățile locale au dat start lucrărilor la un loc de joacă, al 11 din proiectul amplu care cuprinde 13 astfel de amplasamente, se vor efectua lucrări de amenajare al parcării, se va schimba și moderniza iluminatul public și se va interveni și la infrastructura stradală.

“Este vorba despre un nou loc de joacă, al 11 pe care îl abordăm din cele 13 care alcătuiesc un amplu proiect.

În această zonă urmează să fie reabilitată și parcarea și să facem intrvenții și la iluminatul public și la spațiul verde. Această zonă va fi schimbată total.

Referitor la locul de joacă este unul dintre cele mari pe care le amenajăm, aproximativ 850 mp de suprafață, 350 mp dale cauciucate, alei pietonale, împrejmuirea în jur de 130 mp, și de asemenea vom avea și o zonă de spațiu verde.

Așa cum am menționat, fiecare loc de joacă pe care îl abordăm are și o componentă de spațiu verde.

Tot în această zonă vom avea intervenții și la străzi, infrastrucrura din acest cartier urmând să fie reabilitată în cadrul unui program care probabil va debuta în forță anul viitor pentru că atunci se finalizează și licitațiile pentru străzi, și nici vremea nu ne va mai permite turnarea de asfalt.

Probabil că primăvara anului viitor înseamnă și lucrărilor în totalitate în această zonă, și nu ne referim la locul de joacă, aceasta va fi finalizat în 30 de zile, maxim 45 de zile.”, a precizat primarul Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

WhatsApp Image 2017-10-04 at 10.23.16

Publicitate

DBM EXPERTPARCHET, SERVICII PREMIUM PENTRU PARCHETUL TĂU


DBM EXPERTPARCHET vă oferă cele mai bune soluții pentru montarea și întreținerea oricărui tip de parchet. Profesioniștii DBM EXPERT PARCHET oferă numeroase servicii, de la rașchetare montaj, recondiționare parchet, întreținere , lăcuire până la chituire. Îi puteți găsi la numărul de telefon 0723.479.488 pentru o ofertă personalizată.

Companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software.

Contact: cybersmartsoft@yahoo.com

Articolul Anterior

Vrei un loc de muncă in Spania?
Se caută 800 de persoane pentru muncă în agricultură

Articolul Urmator

Municipiul Târgoviște se transformă în Smart City 

Ultimele Articole

Zile de foc în județul Dâmbovița! COD ROȘU DE CANICULĂ!

*ATENȚIE*  𝟏𝟑.𝟎𝟕.-𝟏𝟒.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟐𝟒 COD ROȘU DE CANIVULĂ În intervalul menționat temperaturile maxime se vor situa între 37 și 41 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul
Mergisus

Nu ratați

CJD, sprijin financiar pentru 25 de asociații și organizații nonprofit

În acestă dimineață, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat sprijin financiar

Femeia de azi, lider de succes

Profesionalismul și succesul au fost în acestă după amiază cuvintele